A punt els actes de la Festa Major Petita 2021, que compliran les mesures sanitàries

14 de juliol de 2021


La reserva prèvia als espectacles cal fer-la a través del web entrapolis.com



Torna la Festa Major petita en honor als sants patrons del municipi, Sant Abdon i Sant Senén. Després de la suspensió de l’any passat per la pandèmia sanitària, la regidoria de Cultura ha organitzat algunes activitats d’acord amb el protocol sanitari establert per la Generalitat de Catalunya i amb la convicció que, complint-les, la cultura és segura. Tot i això, aquests actes poden patir canvis en funció de les mesures sanitàries vigents en cada moment.

 

Els actes endegaran el dimarts 27 de juliol amb el taller de turisme sostenible Experimentem amb la sorra i l’aigua del mar, que tindrà lloc a la guingueta Ona Beach de la Mota de Sant Pere.

 

La festivitat dels sants patrons serà, com sempre, el 30 de juliol, amb la missa solemne concelebrada amb els sacerdots de parròquies veïnes, a les 11.00 h., i el concert de celebració del 120è aniversari de la fundació del Cor l’Espiga de Cubelles, amb les corals Cor l’Espiga i Cor Espiga XXI, a les 20.30 h, a l’església de Santa Maria de Cubelles.

 

L'endemà, a partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, visita guiada al Castell de Cubelles, i a la nit, a partir de les 22.00 h., als Jardins de Can Travé, concert tribut a Queen, Play The Game. Mentre que diumenge, a les 10.00 h., davant de l’Oficina de Turisme de la platja, hi haurà una visita guiada a la desembocadura del riu Foix i, una hora més tard, visita guiada al Castell de Cubelles.

 

A les 18.00 h., a la plaça del Castell,  tindrà lloc una passejada etnobotànica amb taller de cosmètica natural inclòs i ,a les  20.00 h., als Jardins de Can Travé, Catalunya: Terra de Cants, a càrrec de la Cobla Maricel & Andreu Miret.

 

L'esport també tindrà presència amb el 78è Campionat d’Espanya de Patí a Vela Sènior, organitzat pel Club Marítim Cubelles del 29 de juliol a l'1 d'agost, així com una exposició del 12 al 31 de juliol al Centre Social Joan Roig i Piera sobre els 50 anys de vida de l'entitat (1971-2021).

 

9a Mostra de pallassos i pallasses

Dins dels actes de la Festa Major petita destaca el retorn de la Mostra de Pallassos. Dedicada enguany al centenari del naixement de Paulina Schumann i al 125è del seu pare, Charlie Rivel, durant els dies 29 i 30 de juliol els jardins de Can Travé, la plaça de la Vila, la plaça del Mercat, la de Jaume Marsé i el carrer Major acolliran actes ben diversos d'artistes de primer nivell com Pep Callau, Pepa Plana, Guillem Albà, Marcel Gros i la companyia Capicua, entre d'altres.

 

Els horaris i espectacles es poden consultar a www.cubelles.cat/mostrapallassos.

 

Reserva gratuïta a entrapolis.com

Per poder assistir a la majoria d’actes de la Festa Major Petita i Mostra de Pallassos i Pallasses les entrades es podran aconseguir, de forma gratuïta, a través d’entrapolis.com, tant en la versió web com a través de l’aplicació mòbil.

 

Les entrades de l’espectacle Guillem Albà & la Marabunta i el de la Pepa Plana, amb un aforament màxim de 225 persones, es podran aconseguir a partir de divendres 16 de juliol a les 13 i a les 12 hores, respectivament a cost de 0,00€.

 

A partir del dilluns 19 es posaran a la venda les entrades (a 0,00€ i aforament de 225 pels actes de la Festa Major Petita que es fan el dissabte 31 de juliol, tribut a Queen, Play The Game, i diumenge 1 d’agost, Terra de Cants, a càrrec de la Cobla Maricel i el tenor Andreu Miret. 


  • 9a Mostra pallassos i pallasses
  • Festa petita 2021
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023