A les 10.00hores - Visita Celler de Can Aleix

Can Aleix 1.jpg

 

A les 10.00hores - Visita Celler de Can Aleix

 

Estàs a punt d'inscriu-te a la visita de dissabte, 14 d'octubre, a les 10.00 hores. En aquesta activitat es registraran imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal.
Nota important les inscripcions són individuals, s'ha d'omplir el formulari per cada visitant. Són places limitades, si quedeu fora de la inscripció envieu un correu electrònic a: charlierivel@cubelles.cat , per si hi ha alguna anul·lació d'última hora.


Visita al Celler de Can Aleix que organitzem en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2023.

Visita guiada al Celler de Can Aleix. Visita als cubs antics conservats del S. XIX o anteriors, i altre material de col·leccionisme a la Masia de Can Aleix (Can Xicarró) del s. XIV. Visita a càrrec de Antonio Rojas de Can Aleix.

 

Punt de trobada: c. St.Antoni/c. la Creu

 

Places limitades. Més informació a: www.cubelles.cat o per correu electrònic charlierivel@cubelles.cat




  • * Camps obligatoris

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’AJUNTAMENT DE CUBELLES. Aquestes dades seran utilitzades per enviar-li informació sobre les notícies de l’Ajuntament de Cubelles. Per a la seva tranquil·litat, l’AJUNTAMENT DE CUBELLES ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En cas que vostè vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça cubelles@cubelles.cat. Si desitja donar-se de baixa del servei Butlletí de notícies de l’Ajuntament feu clic aquí.


Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023