2018, l’any decisiu!!

8 de gener de 2018



Tot just hem encetat l’any que de ben segur serà el més decisiu de la legislatura. El govern, amb Unitat Cubellenca 11–Reagrupament  al capdavant, encara aquest exercici amb una clara voluntat de fer visibles tots aquells projectes que al llarg d’aquest darrer any s’han anat estudiant, programant, dotant de finançament i, finalment, s’executaran.

 

Estem parlant de començar l’execució de la nova biblioteca, obres de millora de la façana marítima amb la remodelació integral del passeig Marítim i, sobretot, una important dotació pressupostària d´uns 2.000.000 € en millora de via pública destinats a l’asfaltat de carrers, arranjament de voreres i millores en accessibilitat a barris històricament oblidats com Mas Trader –i les inundacions del carrer Gessamí-, la Gaviota i la Mota.

 

Juntament amb tota aquesta inversió a la via pública, s´estan executant uns 550.000€  del servei d’enllumenat, sobretot per solucionar definitivament les apagades massa freqüents dels darrers anys. Alhora, cal solucionar les inundacions a la zona de Millera i La Draga i ja s’està redactant el projecte executiu d’un dipòsit de recollida de pluvials que vindrà finançat amb el nou contracte de concessió d´aigua, que preveu inversions importants en infraestructura hidràulica incloses al Pla Director per millorar els punts inundables i, sobretot, tota la gestió del cicle de l´aigua.

 

No oblidem el nostre patrimoni amb 450.000€  a Can Travé en obres de rehabilitació estructural del conjunt arquitectònic, a part de 200.000€  d’una subvenció FEDER per a l’adequació i il·luminació dels seus jardins.

 

Una altra problemàtica important és l´abocament d´aigües residuals al Foix. Un cop es rebi la conformitat de Medi Natural de l´avantprojecte, amb les solucions tècniques proposades per l’ACA de l’ampliació de l´estació de bombament, es procedirà a enllestir, licitar i executar el projecte, amb la previsió de començar les obres a finals del present any.

 

Tampoc ens oblidem de l’esport i ja s’està executant el nou camp de gespa artificial de futbol 7 al Poliesportiu.

Així doncs, projectes importants, necessaris i històrics que començaran a fer-se realitat  per donar resposta a les necessitats del nostre poble, sense oblidar la millora del dia a dia de serveis  com la neteja viària, la recollida d’escombraries, parcs i jardins…, i amb l’únic objectiu de millorar la vida dels nostres veïns i veïnes de Cubelles.

 

Ara, per uns dies, oblidem-nos de tot una mica i fem cas de Sa Majestat Carnestoltes, que per carnaval, tot s´hi val!  

 


Grup municipal
  • Logo UC11-RCat
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023