22 de novembre de 2024
Cicle: Altres veus
L’horta agroecològica, l’horta transformadora, a càrrec de Maria Giner Gómez.
Més o menys a prop, totes nosaltres tenim una certa relació amb l’hort, l’horta, aquest espai que representa com ningú que la producció alimentària neix de la cura i l’estima per la terra fèrtil. És una pràctica en extinció? Quines són les diferències entre l’horta ecològica de proximitat i els aliments que arriben de l’industria agrària? Què vol dir agroecologia? Menjar productes de l’horta més propera pot transformar la societat?
Maria Giner Gómez, nascuda a Barcelona. Enginyera tècnica agrícola i hortolana per vocació i convicció. Coordinadora i fundadora del projecte agroecològic de la Kosturica al Vallès Oriental des del 2000. Implicada activament en la difusió i lluita per l'agroecològia, l' economia social i solidària i per la sobirania alimentària.
- OBERT A TOTHOM -
Lloc
Biblioteca
Verge de Montserrat, 49
Tel. 93 895 23 87
b.cubelles@diba.cat
Horari
18.00 h
Preu
Gratuït